Hemmelige Budskaber

Book Cover: Hemmelige Budskaber

I december 1980 blev John Lennon dræbt. Kort før hans død opdagede han et baglænsbudskab i sangen "Kiss, kiss, kiss" af albummet "Double Fantasy": "We shot John Lennon". Hvordan kom det ind i sangen? Hvem lavede det? På grundlag af dette fænomen undersøger bogen "Hemmelige Budskaber" den dæmoniske infiltration af rockmusikken — herunder nutidens kristne musik. Hvordan benytter Satan sig af musik, rytme og lydbølger for at manipulere vores underbevidsthed og ødelægger vores kirke? Svaret er chokerende. Den onde er i gang med at brede sig i vores menigheder.

 

Forfatteren, Jan Voerman har studeret teologi i Holland og England. Han arbejdede i mange år som præst og direktør for Bibelstudiegrupper. Han blev også kendt i og udenfor Holland for sine bøger, artikler og foredrag med emner som: Bibelen, tro og kirkehistorie. I hans bog, "Den skjulte dagsorden" (The Hidden Agenda), som også blev udgivet i USA, betragter han kritisk de moderne kirkevækstmetoder.

Excerpt:

"Overfladisk betragtet kan brugen af denne musik synes meget succesfuld. Men virkningerne må altid prøves på grundlag af de Bibelske principper." (s. 33)

READ MORE
COLLAPSE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *